Gratis tablet bij telefoon abonnement

tablet telefoonEen nieuw telefoon abonnement we zijn er eigenlijk allemaal wel één keer per 2 jaar mee bezig. Vroeger keken we waar we de mooiste smartphone kregen voor de laagste prijs. Tegenwoordig hebben we nu wel allemaal een aantal smartphones in de kast liggen. Doordat de smartphones steeds beter gebouwd worden is de levensduur een stuk langer. Een iPhone gaat gerust 4 jaar mee, waardoor u eigenlijk te snel een nieuw abonnement afsluit. Gelukkig kan u nu ook kiezen voor een ander kado bij een telefoon abonnement. Handig als u liever geen nieuwe smartphone kado wilt. Zo kan u vanaf vandaag kiezen voor een gratis tablet bij telefoon abonnement.

Een gratis tablet bij telefoon abonnement is dat niet erg duur? Nee hoor niet als u het vergelijkt met een smartphone. Voor een nieuwe iPhone betaalt u al snel € 50 per maand. Terwijl u bij een gratis tablet bij telefoon abonnement al snel de helft minder betaalt. Dit komt doordat de provider voor u de nieuwe smartphone of gratis tablet betaalt. Een nieuwe iPhone kost al snel het dubbele van een iPad Mini. Hierdoor betaalt u de helft minder voor uw gratis tablet bij telefoon abonnement vergeleken met een gratis iPhone. Uiteraard betaalt u wel een stuk meer als u een duurdere gratis tablet bij telefoon abonnement wilt. U bent dan verplicht om een duurder telefoon abonnement af te sluiten bij de mobiele provider.

Een gratis tablet bij telefoon abonnement wordt naast de gratis smartphone het meeste weggeven door telefoon providers. Dit is terug te zien in het aantal aanbiedingen die u online tegenkomt. Zo kan u online scoren met het voordeligste telefoon abonnement in combinatie met een gratis tablet. Er zitten zeker veel verschillen in en dit is niet alleen in de maandprijs die u moet betalen voor een gratis tablet. De maandprijs bepaalt namelijk pas de helft van de aanbieding die u krijgt voor een gratis tablet bij telefoon abonnement. U kan misschien slechts € 20 per maand betalen, maar als u maandelijks heel weinig belminuten krijgt dan bent u in de praktijk duurder uit. Vooral als u ook nog eens moet bijbetalen voor de extra belminuten die u gebruikt. Vergelijk dit dus goed als u voor een gratis tablet bij telefoon abonnement gaat.

Een gratis iPad bij telefoon abonnement is natuurlijk hartstikke leuk, maar welke tablet gaat u kiezen? U kan namelijk kiezen uit een Samsung of Apple tablet. Beide zeer degelijke tablets met toegang tot honderd duizenden applicaties. Vervelen zal u dus zeker weten niet gaan doen. Dit maakt niet uit of u kiest voor Samsung of Apple. Beide tablets zitten vol met mogelijkheden om uw gratis tablet tot een succes te brengen. Zo zijn beide voorzien van een full hd beeldscherm en een ingebouwde HD filmcamera. Qua specificaties verschillen de twee tablets niet veel. Het grootste verschil is het besturingssysteem waar ze op draaien. De één loopt helemaal weg bij Samsung en de andere bij Apple. Het is dus puur een kwestie van smaak en wat u zelf prettig vindt om mee te werken. Probeer het gerust eens in een winkel uit voordat u kiest voor een gratis tablet bij telefoon abonnement. Als u al een smartphone heeft dan weet u misschien al alles van de besturingsystemen. U weet zo al helemaal zelf welk systeem u prettig vindt om mee te werken. Nu hoeft u alleen nog te kiezen voor de tablet die het beste bij u past. Dit kan zijn qua design of de software waarmee u gaat werken. Met een gratis tablet bij telefoon abonnement betaalt u niets extra’s en kan u zelf kiezen wat u prettig vindt.