Gratis tablet bij krant of tijdschrift

ipad bij krantDe kranten en tijdschriften zijn de afgelopen jaren aan het veranderen. In het begin was er natuurlijk alleen de papieren versie. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die digitaal het nieuws lezen. Digitaal is tenslotte gratis en een stuk actueler dan de krant. Met de komst van de tablet gaat er een nieuwe wereld voor kanten en tijdschriften open. Met een gratis tablet bij krant of tijdschrift heeft u toegang tot een compleet nieuwe wereld. Kranten kunnen nu een digitale krant publiceren op uw eigen tablet. Zo ontvangt u als eerste de krant digitaal op uw tablet. Ideaal als u de krant mee wilt nemen naar uw werk en u niet een krant wil meeslepen. Daarnaast kan u oude kranten artikelen eenvoudig even snel teruglezen. Met een gratis tablet bij krant of tijdschrift bent u niet verplicht om een tablet aan te schaffen. U krijgt de tablet gewoon bij uw abonnement kado zodat u direct toegang heeft tot uw digitale krant.

Een gratis tablet bij krant of tijdschrift is natuurlijk perfect om even alles op door te lezen. Maar naast het lezen van de digitale krant kan u de gratis tablet voor nog veel meer zaken gebruiken. Breng eens een bezoekje aan de digitale winkel van uw eigen tablet. Bij een Apple tablet is dit de Appstore en bij de Samsung tablet is dit de Google Playstore. In deze appstores is ruimte voor meer dan 500.000 verschillende apps. De apps zijn een soort software die u naast de krant op uw tablet kan installeren. De apps maken het mogelijk om veel meer te doen met uw tablet. Zo kan u diverse games spelen of vanuit huis werken met het office pakket. Voor werkelijk van alles is er wel een applicatie gebouwd waar u iets mee kan. Of het nu is om het weer in het buitenland in de gaten te houden of om een complete Powerpoint presentatie in elkaar te zetten. Met een gratis tablet bij krant of tijdschrift is het mogelijk.

Een gratis tablet bij krant of tijdschrift geeft u toegang tot een nieuwe wereld vol apps en mogelijkheden. Maar wat is er eigenlijk nog meer mogelijk naast de apps? U kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De gratis tablet is eigenlijk een eenvoudige versie van een laptop. Zo kan u gerust een film kijken in full hd kwaliteit of een telefoontje plegen via Skype. Mocht u in het trotste bezit zijn van een iPad dan is het zelfs mogelijk om te gaan beeldbellen naar andere smartphone van Apple of een iPad. Uiteraard kan u ook serieuze zaken regelen via uw tablet. Stuur bijvoorbeeld uw e-mail live vanaf de tablet of regel online uw bankzaken. De meeste banken hebben tegenwoordig zelfs een speciale applicatie, waarmee u bankzaken snel en eenvoudig kan regelen. Met een paar tikken op de knop is geld overgeboekt en zijn rekeningen betaalt.

Een gratis tablet bij krant of tijdschrift is misschien wel het mooiste kado dat u op dit moment kan krijgen. Het enige wat u hiervoor hoeft te regelen is een abonnement op een krant of tijdschriften. Een groot deel van de kranten heeft standaard een actie waarbij u een gratis tablet kado krijgt. Tijdschriften geven ze iets minder vaak weg, maar de acties zijn er zeker weten. Het enige dat u hoeft te doen is vandaag nog een abonnement afsluiten en uw nieuwe gratis tablet ligt al snel op de deurmat. Zodra uw tablet bezorgt is kan u direct aan de slag met de nieuwe wereld van Apple of Samsung.

Bekijk iPad aanbiedingen