Gratis tablet bij energie

gratis ipad bij energieEen tablet is één van de meest succesvolle uitvindingen van de afgelopen tien jaar. De tablet vervangt in recordtijd de computer en de laptop tegelijk. De meeste zaken die we nu op een laptop regelen kunnen namelijk ook geregeld worden op een tablet. Met een gratis tablet bij energie combineert u eenvoudig alle voordelen in plaats van de nadelen. Ondanks dat een tablet vaak goedkoper is dan een laptop hangt er nog een aardig prijskaartje aan. Met een gratis tablet bij energie voorkomt u gezeur over de prijs en bent u altijd voordelig uit. Het enige wat u hoeft te doen is overstappen naar een andere energie maatschappij.

Maar waarom krijgt u een gratis tablet bij energie? U krijgt een gratis tablet omdat energieleveranciers de voordelen hebben gezien van een tablet. Ze kunnen zo gebruikers van hun energienetwerk meer mogelijkheden bieden om verstandiger om te gaan met energie. Door energie te besparen krijgt u uiteindelijk aan het einde van het jaar veel geld terug. Er ontstaat zo een win=win situatie voor u als klant en de leverancier. De leverancier maakt minder kosten en u verbruikt minder energie. Daarnaast bent u ook nog eens klant geworden wat natuurlijk ook een groot voordeel is voor de energiemaatschappij.

Met een gratis tablet bij energie heeft u natuurlijk toegang tot de duizenden applicaties. Maar dit is nog lang niet alles bij een gratis tablet. Met een gratis tablet krijgt u ook toegang tot speciale apps gebouwd door uw energieleverancier. Met deze apps kan u bijvoorbeeld het stroomverbruik in de gaten houden en digitaal regelen. Stel u bent op vakantie in het buitenland dan heeft u meestal alles uit staan. Maar u besluit toch dat u in de avond de lampjes aan wilt hebben. Met een gratis tablet bij energie regelt u vanaf uw vakantieadres eenvoudig de verlichting in uw woning. Naast de verlichting ziet u direct welke apparaten het meeste stroom verbruikt. Zo kan u besluiten om de televisie toch maar van de standby te halen als u op vakantie gaat. Met al deze besparende tips heeft u aan het einde van het jaar een leuk extraatje over.

Een gratis tablet bij energie kan natuurlijk nog veel meer dan het reguleren van uw energieverbruik. Met de gratis tablet bij energie is het ook mogelijk om tientallen applicaties te installeren. De applicaties geven u toegang tot duizenden mogelijkheden die uw laptop compleet doen vergeten. Zo zit er bij een iPad standaard een ingebouwde full hd filmcamera. Leuk die vakantiefilmpjes die je maakt maar het vormt nog geen één geheel. Op de gratis tablet bij energie zit standaard iMovie geïnstalleerd, waarmee u eenvoudig uw eigen vakantiefilm monteert. De film kan u vervolgens online publiceren of op uw televisie uitzenden. Met de gratis tablet bij energie gaat er een nieuwe wereld voor u open. Met als grootste pluspunt toch wel dat het de laptop vervangt. Van het regelen van uw bankzaken tot het spelen van een spelletje of het kijken van een film. Met de gratis tablet bij energie kan het eigenlijk allemaal.

Een gratis tablet bij energie geeft u toegang tot een wereld vol nieuwe mogelijkheden. De diverse applicaties maken eigenlijk alles mogelijk wat u met een laptop ook kan. Alleen is de gratis tablet een stuk handzamer. Zo stopt u de tablet even eenvoudig in uw handtas om mee te nemen op reis. Iets wat met een laptop al snel een stuk lastiger gemaakt wordt. Met een tablet heeft u deze problemen helemaal niet en gaat u gewoon op reis en kan u zelfs onderweg nog uw energierekening in de gaten houden.

Bekijk iPad aanbiedingen